Alle Ydelser

Priser/:

Kontakt på 2627 4671 - eller mail info@fiala.dk

Alternative åbningstider : 

Vi finder en tid der passer ind i din kalender. 

Pensionister & S.U. studerende får 20< % rabat på prisen på de spirituelle behandlinger på 1 times varighed –

Dog ikke behandlingerne på 30 minutter og 15 minutter session

 

1 times Online Clairvoyance

Pris 999,- dkk. via Telefon eller Skype og vi ringer til dig. Du kan også opnå kanalisering & afdøde kontakt. Din session optages på en lydfil du kan få tilsendt på mail efterfølgende.

BETALING: Jeg foretrækker, at beløbet betales ved, at overføre beløbet 1 dag inden sessionen via Mobilepay 2627 4671 eller konto nr. 3177-11012647.

 

30 minutters Clairvoyance – Online via Telefon eller Skype

Pris 495,- dkk30minutter.                                                        

Pris 395,- dkk / 15 minutter                                    

BETALING: Jeg foretrækker, at beløbet betales ved, at overføre beløbet 2 dage inden via Mobilepay 2627 4671 eller konto nr. 3177-11012647

 

Online Mentor Forløb – personlig udvikling imod mere succes eller imod sygdom eller ubalance -  eller imod, at opnå oprigtig kærlighed!

 

Forløb - 3x1 / 5x1 / 7x1 timer

 

Et forløb vil arbejde imod, at også rykke dig derhen, hvor du tør træffe vigtige og større beslutninger og gøre dig klar til, at springe ud i de muligheder dit liv behøver for, at din sjæl udvikler sig så du kan tiltrække nyt og det optimale din sjæl og hjerte har brug for til, at opnå, at kunne mærke egen succes og lykke. Vi fokuser på, at gøre dig balanceret og ren så du kan tiltrække det du søger og vi arbejder i, at tage dig imod processen i, at mærke, hvor du ønsker, at komme hen og videre herfra. Og det sker via den oprydning vil arbejder indad i via healing og arbejder og forløser din fortid, følelser og oplevelser der ej behøver, at fylde. Så er det vigtigt, at du kender dig selv så du erobre forståelse for, hvilke valg dit liv har brug for løbende og det sker bedst, når du kender dig selv og kan mærke, hvad der er bedst for dig i nuet og fremadrettet. Des mere balance og harmoni du selv ejer og indeholder des lettere bliver dit liv da du tiltrækker ud fra det du er. Og at blive bevidst gør, at dine valg vælges hurtigere og oftere og det sker især, når du har forløst den fortid der ej bør slæbes med videre, fordi den enten ikke bidrager længere eller tynger din energi. At sortere og smide ud bør ske igennem livet for ellers bliver din rejse enorm tung.

Vi tager sammen inden forløbet så vi finder frem til, hvilke behandlinger og sessions der er optimalt for din udvikling af sjælen og imod det du gerne vil opnå af fremtiden. Værktøjerne er ens for, hvor eller hvad du vil opnå.

Få gerne en snak omkring forløbet og ring på 2627 4671

Pris 2195,- dkk. Pris 3195,- dkk –  Pris 4395,- dkk

BETALING: Jeg foretrækker, at beløbet betales ved, at overføre beløbet 1 dag inden start via Mobilepay 2627 4671 eller på Konto nr. 3177-11012647.

 

 

Online Fjern Healing – hjemme hos dig selv – du kan være med online via Telefon og du får også en lydfil efterfølgende eller et skriv om, hvad det blev healet og skabt balance i og på etc.

 

 

Du opnår en helkrops healing samt læsning af blokeringer og krops scanning og bruger nu også forståelsen fra Theta Healings behandlinger i kombinationEn healing der vil opløse de blokeringer du indeholder og rydde fysisk op i dem og forløse så dit liv kan mærke sig selv igen og opleve den lethed det medfører, når du er ren indeni. Alt er energi her på jorden og derfor bør der også slette noget gammel energi for, at give plads til det nye, som jo kommer i fremtiden og i nuet

 

Vi arbejder både i krop og sind og derfor kan du også hjælpe på tidligere traumer, angst og frygt etc. og omkring de følelser du oplever og som opstår løbende da livet jo går op og ned.

 

Pris 999,- dkk.                                                                                     

BETALING: Jeg foretrækker, at beløbet betales ved, at overføre beløbet 1 dag inden start via Mobilepay 2627 4671 eller på Konto nr. 3177-11012647.

 

1 times Theta Healings Samtale Terapi.

 

En samtale der kan tages i alle retninger og starter ved det behov du allerede selv kender til, men vi graver ned og bliver ved til vi finder de blokeringer der skaber din ubalance og vil også støde på dine mangler, som skaber ubalance i forhold til det der udfordrer dig i dit liv. Det er en fantastisk samtale terapi behandling, som føles let, men den formår, at skabe store forandring i dig selv og det påvirker din nutid og fremtid ekstremt. Alt kan ændres, slettes eller opnå ny viden til, at håndtere dit liv bedre og optimalt herfra.  

 

 

Foregår online via Telefon eller Skype og optages så du får en lydfil efterfølgende på mail.

 

Pris 999,- dkk.    

                                                                                  

BETALING: Jeg foretrækker, at beløbet betales ved, at overføre beløbet 1 dag inden start via Mobilepay 2627 4671 eller på Konto nr. 3177-11012647.

 

1-2 timers Fjern Husrensing - eller via fysisk besøg på nogle steder på Sjælland.

Jeg mærker inden om der er noget ubalance inden vi booker tiden.

Så mærker du uro i dine omgivelser f.eks. i din private bolig eller på jobbet så kommer jeg gerne ud og fjerner det der ikke skal være her længere på jorden, fordi det dræner Jer, der befinder sig i det.

Pris 1495 dkk.   ( + kørsel ved udkørsel )   

Jeg kører kun ud på Sjælland og tager kørsel tillæg på 80,- pr. 30 kørt kilometer tur/retur.

BETALING: Der foretrækker jeg, at beløbet betales ved, at overføre beløbet 1 dag inden sessionen via Mobilepay 2627 4671 eller på konto nr. 1551-2660013884

1 times Online TAROT Oplæg

Vi ligger et oplæg ud fra dine ønsker eller lader kortene beslutte budskaberne – det bestemmer du selv.

Og du får sessionen optaget på lydfil samt fotos tages med mindre den foregår direkte via Skype.

BETALING: Jeg foretrækker, at beløbet betales ved, at overføre beløbet 2 dage inden sessionen på konto nr. 3177-11012647.  

For eventuelle spørgsmål skriv på mail eller ring:

 

Tlf. 26 27 46 71 - Mail: info@fiala.dk 

Kh - Tinachafia Casay D. Fiala

_______________________________________________________

Om - Tinachafia:

Mit liv har bragt megen lærdom og mange ting har jeg skulle lære og erfare. Har været igennem mange og utal af prøvelser og også en del af dem der ej er særlige rare eller behagelige.

En dag i mit liv uden nærvær og for megen stress blev jeg stoppet af universet via en fyreseddel og så kom jeg først på min rigtige udviklingsrejse selv og det skete i en alder af 34 årig.

Herfra gik jeg mine egne nye veje i samspil med universet, som jeg blev bekendt med via min 1 clairvoyance, som 34 år og siden da udviklede mit liv sig bare i mangfoldighed, men skridt for skridt.

Har skabt virksomhed siden 2011 og et par år for inden var min opmærksomhed på, at blive selvstændig fremadrettet i forhold til mine evner og lid samt, at min sensitivitet har haft brug for fred og ro til, at kunne udvikle sig optimalt.

Har slet ikke opnået alle mine drømme endnu, men arbejder stærkt på, at opleve og udleve det jeg elsker og føler for i det her liv. Kærlighed er et vigtigt element i mit liv og derfor prioriteres mit familie liv og alene tid også for her gror min sjæl og jeg optimalt.

Du kan også tilmelde dig FIALA’s Nyhedsmail og følge med i alt det der sker nu og fremad og holde øje om det kunne være noget passende til dig og dit liv løbende - tilmeld dig lige her :

http://www.fiala.dk/nyhedsmail

 

Der er meget mere spændende på vej her i FIALA’s butik så husk og følg med og det kan du gøre på Facebook på siden FIALA lige her:

https://www.facebook.com/www.fiala.dk/inbox/?selected_item_id=100006516228742

Kh Tinachafia / FIALA – Tlf. 2627 4671 – info@fiala.dk