Kanaliseret Kunst -subnav1-

BESTIL malerier – der bliver malet DIREKTE til dig/Jer :

Du kan bestille et Maleri udfra dit eget ønske omkring størrelse & farver – eller du kan se de Malerier jeg pt. har til SALG 

Jeg afventer inspirationen og derfra vil male et kanaliseret maleri med budskaber og udseende, som passer til modtagerne af maleriet. Dvs maleriet passer lige til dig/Jer og jeres smag, stil og personlighed. Jeg fylder mine kreationer med healing og det vil kunne påvirke dig/Jer  hver dag og bidrage til bedre balance i livet.

Skriv til mig via kontakt eller ring på Tlf. 26 27 46 71 – og stil de spørgsmål du evt. mangler svar på. …

–  Jeg arbejder med fokus på vores ydre omgivelser, fordi jeg ved, at vi også finder trivselbalance her. Og livet handler om god balance så vi trives … så derfor arbejder jeg både på ting der er i vores fysiske verden og det mentale via det spirituelle.

Min kunst indeholder altid budskaber samt healende effekt. Altså når du køber mine værker vil dit maleri altid bidrage til, hvor du står i livet !

“Good vibes make happy lifes” …

Jeg bidrager med min spirituelle evner i mine kreative resultater og fylder deraf malerierne med healing samt budskaber ..

Dette maleri er kanaliseret direkte til kunden, hvor hun selv valgte farver og størrelse. Og resten kom, som kanaliseret inspiration. Kunden sagde at, hendes ynglings og eneste symbol er hjerter og leopard symbolerne er, fordi hun elsker sine katte ..

Kunst kan være en investering til, at højne dine energi fremadrettet og bringe forskellige budskaber løbende – alt efter hvor du befinder dig i din egen udvikling/process. Se hvilke Malerier der er til salg lige nu

Der kan bestilles malerier efter egne farvevalg, størrelse og derefter få malet et maleri der faktisk passer fuldt ud til dig/Jer. Og det er fordi jeg afventer inspiration oppefra, som ved lige, hvem du/I er og hvad der passer til dig/Jer.

Her er et eksempel på et maleri, hvor modtager valgte farver og jeg tolkede, og derfor ligger der budskaber, som passer til modtageren  …

Og teksten har modtager skrevet da hun modtog maleriet ..