Handelsbetingelser -footer- -f1-

Jeg, Tinachafia Casay Destiny Fiala, som er ejer af Fiala.dk, vil fremadrettet nævnes, som “sælger, jeg, mig, min”, mens den direkte købende kunde hos Fiala.dk benævnes som “kunde, dig, din, du, dit”.

 

I webshoppen kan du kun bestille varer online. Hvis du har en forespørgsel til en vare der ligger på webshoppen, modtager jeg gerne din forespørgsel via e-mail - info@fiala.dk

 

Priser

Alle priser i webshoppen vises i danske kroner DKK og er eksklusive moms og fragt. Der tages forbehold for udsolgte varer. Fragt priserne på Fiala.dk er til levering til de store øer - ( de er ikke sat til brofaste øer, kontakt mig for pris for levering hertil).

 

Leveringsmåde

Fysiske som Malerier bliver i første forsøg leveret til Privat adresse, hvorefter automatisk leveret til det nærmeste Posthus, hvis ikke du fysisk befinder dig på adressen ved leveringsforsøg. Jeg fragter med Danmark. Online og forsendelses info vil blive leveret på din Mail adresse.

 

I forbindelse med returnering, reparation og andre fysiske forsendelser til os, er du som kunde selv ansvarlig for at betale fragten.

 

Leveringstid

På Malerier ligger på ca. 3-4 leveringsdage fra en bestilling for en fysisk vare og længere ved helligdage samt sommerferieperiode.

Du er også altid velkommen til, at fravælge portoen og komme forbi hos Fiala.dk og hilse på og selv hente din bestilling af en fysisk vare. Kontakt for aftale om afhentning.

 

Online Produkter vil leveres via en Mail efter 1-2 dage. 

 

Ved ferieperioder er der længere leveringstid. Der vil stå i Bloggen på siden, hvis firmaet holder ferie. 

 

Betaling for den bestilte vare

Betalingen vil ske via Paypal.

På  webshoppen kan du betale med følgende betalingskort: