0 items / kr0,00

HUSRENSNING af ånder

Husrensning 

– udøver vi i folks hjem, firma eller forretning eller, hvor det kan være der er “besøg”af afdøde sjæle, som ikke har formået, at komme hjem og over på den anden side. Oftest foretrækker FIALA, at gøre det via Fjern husrensning, hvilket fungerer lige så optimalt og efterfølgende vil du opnå indsigt og viden i, at hvad der var der og omkring forløbet af husrensningen. 

Det er en ydelse vi yder, fordi vi ikke skal have ånder “fast” på besøg. Afdøde sjæle skal ikke forblive her på jorden. Der er jo en grund til vi skal dø. Så vi sender dem bare kærligt hjem til den anden side, hvor sjælens familie savner dem.

Energimæssigt vil de også dræne dig/jer og der enkelte der kan agere sure og nogle kan opleves, som værende ubehagelige.

Vær ikke bange for ånder – de fleste af dem ved ikke, at de er døde. Der kan dog værenogle få der agerer voldsomt.

Det er dem der har valgt ikke og vil hjem, når de er dør. Det er en helt anden sag …

Men opfordrer helt sikkert, at du får renset dit hjem og dig selv og sætter dem fri til, at blive sendt over på den anden side idet vi mennesker bliver drænet af deres energier, når vi har ånderne nær os i vores omgivelser.

Nogen oplever også en fysisk mærken af ånderne og det skal selvfølgelig ikke tillades. 

Nogen gange kan det være en afdød du kender der er ved dig for en kortere tid for, at sige farvel eller støtte dig. Dem sender vi ofte ikke afsted da de selv tager afsted efter en kort tid. 

Jeg kører kun ud nogle steder til husrensninger her på Sjælland og tilbyder oftest Fjern Husrening - det vil sige jeg arbejder hjemmefra og renser dit hjem og du sparer benzin udgiften samt din tid, men jeg gør det.             

se PRISER her:  http://www.fiala.dk/pris-behandlinger